Tijdelijk directeur

Op 14 maart 2023 ben ik gestart op de Oranjeschool als tijdelijk directeur. Deze school in Vroomshoop telt rond de 250 leerlingen en is een school die volop in ontwikkeling is en op weg naar nieuwbouw. Deze taak zal tot de zomervakantie zijn omdat er inmiddels een nieuwe directeur is benoemd. Na de zomervakantie zal ik de nieuwe directeur inwerken en hem coachen op de inhoud van zijn taak als leidinggevende op deze school. Prettig en een mooie uitdaging om hier te mogen werken. 

Tijdelijk directeur

Op 20 augustus ben ik gestart op de Prof. Huizingschool als tijdelijk directeur. Deze school in Enschede is een cluster 2 school. Voor mij een nieuwe uitdaging omdat ik nog nooit in het SO heb gewerkt. Leiding geven blijft hetzelfde.  Samen met de huidige directeur geef ik inhoud aan de directietaken. Deze job is van tijdelijke aard omdat er een advertentie uitstaat voor een definitieve directeursaanstelling. Tot die tijd ben ik lid van de tweehoofdige directie. Mooie kans om mijn horizon te verbreden.

Kids-Learning

Op dit moment geef ik presentaties en uitleg over een compleet lespakket Lettertrein van hen voor de ontluikende geletterdheid van kleuters.. Kids Learning b.v. is een educatieve uitgeverij die gespecialiseerd is in het produceren en uitgeven van producten die geschikt zijn voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs, hoger onderwijs en de kinderopvang. De producten staan bekend om goede kwaliteit in combinatie met hoogwaardige educatieve (toegevoegde) waarde. Voor meer inf0: https://www.kids-learning.info/

Top Ondernemers

Op scholen geef ik presentaties over de methode TopOndernemers 2.0. De methode laat leerlingen op veel verschillende, nieuwe en verfrissende manieren werken aan geschiedenis, aardrijkskunde, natuur en techniek. Dat is wat TopOndernemers doet. Kinderen ontdekken de wereld en zichzelf via thematisch onderwijs. De leerkracht treedt hierbij sterk coachend op. TopOndernemers realiseert zich dat je kinderen in de verkenning van de wereld niet aan hun lot moet overlaten, maar ze zeker ook niet aan het handje moet meenemen. TopOndernemers groep 3 t/m 8 biedt 12 thema’s met 15 opdrachtkaarten (in 2-voud) voor de groepen 3/4 , 5/6 en hetzelfde aantal voor de groepen 7/8. De groepen kunnen tegelijkertijd in dezelfde periode aan hetzelfde thema werken

Wanneer uw belangstelling gewekt is en u geïnteresseerd bent in een gratis presentatie op uw locatie, laat het dan even horen door het contactformulier in te vullen.

 

Villa Vrijland voor Ouderzorg

Onlangs ben ik begonnen met ICT werkzaamheden en het verlenen van assistentie bij de SharePoint (Careportal) omgeving van Villa Vrijland. Vrijland is een grote villa met diverse appartementen waar de bewoners genieten van alle zorg en aandacht die gericht is op een kleine groep cliënten in een omgeving die voelt ‘als thuis’. Daarnaast ben ik behulpzaam met het opzetten van een AVG plan. Werkzaamheden waarin ik me eerst wat moet verdiepen en die vervolgens interessant zijn om hieraan, samen met het personeel, vorm te geven.

 

Stichting primair onderwijs Chrono

Mijn nieuwe opdracht is bij Chrono. Deze bestaat uit het coachen van een directeur van een basisschool. Een unieke kans waar ik veel van mijn opgedane ervaring in het basisonderwijs kan gebruiken en delen. Een boeiende uitdaging.